Valuta:
 

Privacy verklaring


Privacybeleid


Want wij ernaar om uw privacy te beschermen, onze online site publiceren deze privacy policy. We hebben dit privacybeleid geplaatst om onze informatie te verzamelen en de keuzes die je hebt over de manier waarop informatie wordt verzameld en gebruikt verklaren.

Informatie Verzamelen


Wanneer u besluit om onze site te gebruiken, zullen wij u vragen om persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, sofi-nummer, contact informatie en alle andere informatie waaruit uw identiteit is waarneembaar te bieden. Bovendien is er informatie over uw computer hardware en software die is of kan worden door ons verzameld. Deze informatie kan bevatten, zonder beperking van uw IP-adres, het type browser, domeinnamen, toegangstijd en Website adressen, maar is niet gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens.

Gebruik Van Informatie

Wij kunnen de informatie die u verstrekt om u e-mail of andere mededelingen over updates op onze site te sturen gebruiken. De aard en de frequentie van deze berichten zullen variëren afhankelijk van de informatie die we hebben over jou.

Informatie Delen

We hebben uw persoonlijke gegevens niet aan derden of uw gecombineerde persoons- en demografische gegevens openbaar te maken.

Naleving Van De Wet


We kunnen de toegang tot informatie te verschaffen wanneer dit wettelijk vereist is, om samen te werken met de politie onderzoek of andere juridische procedures, om te beschermen tegen misbruik of ongeoorloofd gebruik van onze site, om onze wettelijke aansprakelijkheid te beperken en onze rechten te beschermen of om de rechten te beschermen, eigendom of de veiligheid van de bezoekers van deze website of het publiek.