Valuta:
 

Verzenden & retouren


Verzenden

Internationale Orden We maken gebruik van International Express Mail Service voor alle internationale leveringen. Wij zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten. In het algemeen zullen de producten worden verscheept 2-3 dagen na ontvangst van de bestelling. Een ogenblik geduld ongeveer 5-7 dagen na verzending.

Annuleringen


Wilt u uw bestelling te annuleren, neem dan onmiddellijk een e-mail met ons op. 4% annuleringskosten. De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-2 dagen vanaf de besteldatum. Bestellingen verzonden kan niet worden geannuleerd. Keert terug in het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, die zou vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant. Om een ​​item terug te keren, stuur dan een e-mail om ons te vertellen waarom. Geef hem dan instructies. De producten moeten binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd - ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren, met uitzondering van re-stocking / processing 20% ​​vergoeding. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van het pand is de verantwoordelijkheid van de consument.

Uitwisselingen

Om een ​​product te veranderen, stuur dan een e-mail om ons te vertellen waarom. Geef hem dan instructies. Goederen kunnen worden geruild binnen 7 dagen na de datum van ontvangst, zolang ze gebruikt en in originele staat met alle originele verpakking en labels. Bij inlevering van een item voor een uitwisseling, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies zijn duidelijk aangegeven. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen is de verantwoordelijkheid van de consument.